Webshop

Ruby Mania Armband div. (half)-edelstenen met een positieve werking

Ruby Mania Armband van div. (half)-edelstenen, modieus en geschikt voor elke gelegenheid. De armband past niet alleen bij elke outfit, hij heeft ook een positieve werking. Armband is nugget geslepen en voorzien van een bedeltje met een eigen betekenis.
De armband wordt in een mooi zwart doosje geleverd, met bijpassende productinformatie op een uitneembaar kaartje. Deze heeft op de achterzijde een engelse vertaling.
Elke armband heeft zijn eigen chakra.

€ 17,50

BeautyFace Gezichtsmaskers div. huidtypen, huidproblemen en leeftijden

BeautyFace Gezichtsmaskers voor diverse huidtypen, huidproblemen en leeftijden.
Met de basislijn BeautyFace Intelligent Skin Therapy komt een effectieve, professionele gezichtsbehandeling voor iedereen dichterbij. Een keuze uit 13 + 2 MEN ONLY voorgevormde katoenen maskers, gedrenkt in een hoogwaardig basisserum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke hulp- en werkstoffen en een overheersende werkstof. Bevat een intelligente MCT* resorptie techniek en met het kompres wordt verdamping van werkstoffen naar buiten voorkomen. Bevat geen parabenen, kleurstoffen en uitsluitend zachte geurstoffen van natuurlijk fruitextract of plantaardige oliën. Voor de diverse huidtypen, huidproblemen en leeftijden. Direct effect merkbaar vanaf de allereerste behandeling. Advies is een kuurbehandeling van 3 tot 5 maskers in een periode van 15 dagen. Daarna bij voorkeur met een tussenpose van 7 tot 10 dagen toe te passen om een optimaal huidbeeld te behouden.

€ 6,00

OHM DEOdorant aluminiumvrij div. geuren

The Ohm Collection DEOdorant is een effectieve, aluminiumvrije poeder-deodorant gemaakt van natriumbicarbonaat en etherische oliën.

Bevat geen schadelijke stoffen en sluit die de poriën niet af

Verkleint de kans op borstkanker

1 verpakking is voldoende voor maar liefst 6 maanden.

In 6 verschillende geuren. 120 gram

€ 22,00

Theelichthouder Bergkristal reinigt, absorbeert, werkt helend en geeft energie

Deze mooie sfeermaker is gemaakt van Bergkristal en verspreidt een mooie energie.
Bergkristal helpt bij het reinigen van de energie in huis.
Bergkristal is de krachtigste genezer en energieversterker van alle kristallen. Bergkristal reinigt, absorbeert, geeft energie af, slaat op en versterkt energieën.
Om deze reden is Bergkristal bij uitstek geschikt voor energiewerk en kan dit kristal goed samenwerken met alle andere kristallen.
De steen reinigt ons energetisch lichaam en beschermt het en helpt om helder en geconcentreerd te zijn.
Op fysiek vlak is Bergkristal een helende steen voor veel aandoeningen. Het stimuleert het immuunsysteem, ons zelf genezend vermogen en brengt evenwicht in het lichaam op alle niveaus.
Chakra: alle 7 chakra’s.

€ 19,95

Geurzout Aroma Aloë Vera ontstekend remmende werking

Zeezout verrijkt met essentiële oliën en kan gebruikt worden in een aromabrander. Dit zeezout strooi je réchtstreeks en zónder water óp een aromaverdamper. Daarna steek je de brander aan en zal deze specifieke pure geur heerlijk een huiskamer, slaapkamer of praktijkruimte vullen.
Aloë Vera; ontstekend remmende werking.
Zachte zwoele frisse heerlijke geur.
180 gr.

€ 6,95

Geur Diffuser in div. geuren verspreid een heerlijke geur door het gehele vertrek

Geurdiffuser heeft geen stokjes waardoor de geur wordt verspreid maar een mooie handgemaakte bloem van natuur vriendelijke softwood dat het parfum net als de stokjes opzuigt en weer verdampt.
Verkrijgbaar in de geuren Cotton, Fresh Bamboe, Jasmine, Lavendel, Lotus en Sweet Vanilla.

€ 7,50