Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd, waarin veel verandert, met name in het lichaam van de (aanstaande) moeder.

Zo zijn er fysieke en hormonale veranderingen en uiteraard de invloed op de bloedsomloop. Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen.

De zwangerschapsmassage kan een zeer belangrijke rol spelen bij directe verlichting van pijn en ongemakken tijdens de zwangerschap. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Tevens werkt de massage kalmerend, pijnbestrijdend en het geeft een geluksgevoel.

Deze massagevorm is een weldaad voor moeder én baby.

Gedurende uw zwangerschap vinden er veel veranderingen in uw lichaam plaats. Vanaf de vierde maand kunnen er bijvoorbeeld rugklachten en beenkrampen optreden. Wanneer de laatste periode dichterbij komt, past het lichaam zich met de snelgroeiende baby in relatief korte tijd aan, wat kan resulteren in bekken-, rug-, nek- en schouderklachten. Daarnaast komt het nogal eens voor dat een zwangerschap gepaard gaat met vochtophopingen en onvoldoende nachtrust.

Onze professionele zwangerschapsmassages hebben meerdere positieve effecten. Een zwangerschapsmassage heeft een ontspant, versoepelt de spieren en stimuleert de bloedcirculatie van zowel u als de baby. Op die manier kunnen wij u helpen verscheidene klachten te verlichten. De rustgevende werking vermindert stress en bevordert uw nachtrust, waardoor de kans op complicaties tijdens de zwangerschap afneemt.

Als specialisten bieden wij een op maat gemaakte service die geheel is aangepast aan uw wensen en klachten. Uitgaande van uw specifieke behoeften, onderzoeken wij welke technieken het best bij u passen.

ContactVul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
ContactVul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.