Stap voor stap mengen de mystieke en delicate geuren en ingrediënten zich. Deze betoverende wereldreis doorkruist zeeën, oceanen en culturen.

SpaRitual Center Yourself Body wrap is gemaakt met 70% gecertificeerde biologische ingrediënten die beschermen, herstellen en zuiveren. Geschikt voor alle huidtypes. 

Deze wrap werkt als een tweedelig systeem: om de huid te maximaliseren en de gemoedstoestand in balans te brengen. Het is een unieke mix van organische Rijst Peptiden, gedroogde pruim, Acai Poeders en Eco-vriendelijke witte klei welke natuurlijk geoogst is diep in het Amazone regenwoud. 

De wrap is rijk aan mineralen en voedingsstoffen, reinigt diep en verwijdert gifstoffen. Biologische Boekweit verhoogt het vasthouden van en voegt een laatste laag van bescherming toe tegen de elementen. 

Eco bewust aspecten:

  • Veganistisch, PEG vrij, Parabenen vrij, Biologisch afbreekbaar en vrij van synthetische kleurstoffen. 

Stap voor stap mengen de mystieke en delicate geuren en ingrediënten zich. Deze betoverende wereldreis doorkruist zeeën, oceanen en culturen. Dit ritueel bestaat uit 5 elementen:

  1. Center Yourself welkom
  2. Een Zuiverende Bodyscrub met keuze uit de Indonesische wierook, Egyptische geranium of Chinese Jasmijn, maken uw huid zo zacht als satijn en zorgen voor een optimale  voorbereiding.
  3. De ontspannende massage van benen en voeten verlossen lichaam en geest van ongewenste    spanningen.
  4. Sparitual Center Yourself Body wrap, eventueel met de warmte van de hotstone
  5. De ontspannende massage van rug, nek en schouders maken de "Centering" compleet

Keuze uit:

SpaRitual - Look Inside Scrub Masque

Sparitual Look Inside scrub met in het wild geteelde Indonesische wierook is een scrub en masker in één. Exfolieert zacht en verfijnd de huid voor een meer gestroomlijnde lichaamsbehandeling. Micro-algen verzachten ruwe gedeeltes en verwijderen dode huidcellen, Organic Avocado olie om te voeden en helpt de huidoppervlakte te regenereren en Organic Fair Trade Shea boter om grondig te hydrateren en vocht vast te houden in de huid.  

Essential Oil helpt de symptomen van de volgende zaken te verlichten:

  • Verzacht en kalmeert de huid, geeft rust en verdiept de ademhaling, verjongt een ouder wordende huid.

SpaRitual - Close Your Eyes Sugar Scrub

Sparitual Close Your Eyes Organic Sugar Scrub met de heerlijke geur van Egyptische geranium. Deze scrub, gemaakt van 70% organische ingrediënten, exfolieert effectief, bevochtigt en verzacht de huid. Organische suiker exfolieert op natuurlijke wijze en ontgift de huid terwijl het ook vocht uit de omgeving aantrekt om de huid gehydrateerd te houden. De huid is na behandeling zacht, soepel en verfrist.

Essential Oil helpt de symptomen van de volgende zaken te verlichten:

  • Verlichten symptomen die te maken hebben met PMS, depressie, stress, angstspanningen, vochtretentie, oedeem, eczeem en menstruele onregelmatigheden. Creëert een balans tussen vette en droge huid.

SpaRitual - Infinitely Loving Sugar Scrub

Sparitual Infinitely Loving Organic Sugar Scrub met Chinese Jasmijn. Deze scrub, gemaakt van 70% organische ingrediënten, exfolieert effectief, bevochtigt en verzacht de huid. Organische suiker exfolieert op natuurlijke wijze en ontgift de huid terwijl het ook vocht uit de omgeving aantrekt om de huid gehydrateerd te houden. Chinese Jasmijn herstelt de vochtheidsgraad van de huid. De huid is na behandeling zacht, soepel en verfrist.

Essential Oil helpt de symptomen van de volgende zaken te verlichten:

  • Verheffend en verlichten angst, revitaliseert en herstelt energie, helpt spanning, stress en nervositeit verlichten, maakt de huid veerkrachtig en helpt bij striae en littekens.