Anti-hoofdpijn massage

Het is erg herkenbaar en er is geen pijn zo vervelend als hoofdpijn. Naast de pijn belemmerd het je in het dagelijks functioneren.

Het gaat ten koste van je concentratievermogen, het vermoeid en het beïnvloed je welzijn en stemming. Afleiding zoeken helpt veelal niet en negeren is vaak niet mogelijk.

Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben regelmatig met hoofdpijn te kampen. Het gebruik van paracetamol en andere vaak zwaardere medicatie is schrikbarend hoog evenals het percentage dat verslaafd raakt aan deze medicatie.

Medicatie kan verlichting geven maar is op termijn niet de juiste oplossing. Er kunnen verschillende oorzaken voor hoofdpijn zijn: Denk aan overbelasting, psychische of lichamelijke spanningen, hormoonschommelingen,verkeerde houding, of te weinig slaap.

Het doel van de anti-hoofdpijnmassage is ontspanning en verlichting van de hoofdpijn.
De spieren van de schouders en nek worden losgemaakt en de doorbloeding verbetert
Ook de slapen, de schedelrand en de hoofdhuid worden gemasseerd.
Door bepaalde drukpunten ervaar je direct vermindering van je klachten.

Hoewel migraine geen gevolg is van het disfunctioneren van het spierapparaat, heeft deze massage ook voor mensen met migraine een goede preventieve werking.

Het is niet wetenschappelijk bewijsbaar is dat onze Anti-hoofdpijnmassage bij migraine werkt, toch kunnen we met zekerheid stellen dat we al veel mensen met migraine geholpen hebben met soms verbluffende resultaten. Tevens hebben we gezien dat een combinatie met Cranio Sacraal Therapie erg goed werkt. We adviseren deze combinatie van Anti-hoofdpijn- massage met Cranio Sacraal Massage dan ook aan. Vraag uw masseur naar de mogelijkheden

Wat zijn de effecten van een anti-hoofdpijnmassage?

  1. Vermindering (direct) en soms zelfs verdwijning van de hoofdpijn (langere termijn)
  2. Geeft pijn verlichting
  3. Vermindert spierspanning
  4. Werkt ontspannend
ContactVul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
ContactVul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.