Stap voor stap mengen de mystieke en delicate geuren en ingrediënten zich. Deze betoverende wereldreis doorkruist zeeën, oceanen en culturen.

Lees meer: Sparitual center yourself body treatment →

Bij deze vorm van massage is alles erop gericht om tot volledige ontspanning te komen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Lees meer: Ontspanningsmassage →

Door middel van verschillende massagetechnieken wordt de conditie van de spieren verbeterd. Het bevordert de prestatie en het herstel.

Lees meer: Sportmassage →

Het is erg herkenbaar en er is geen pijn zo vervelend als hoofdpijn. Naast de pijn belemmerd het je in het dagelijks functioneren.

Lees meer: Anti-hoofdpijn massage →

Een Hotstonemassage is zoals het woord al zegt een massage met "hete" stenen. Hotstone massage heeft veel weg van klassieke massage, waarbij de warmte van de stenen dieper doorwerkt en een extra ontspanning geeft dan bij een gewone massage.

Lees meer: Hotstone massage →

De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd, waarin veel verandert, met name in het lichaam van de (aanstaande) moeder. 

Lees meer: Zwangerschapsmassage →

De Shantala babymassage stimuleert verschillende lichaamsfuncties zoals de spijsvertering, de bloedsomloop, het immuunsysteem en bevordert een regelmatig slaapgedrag van je baby.

Lees meer: Baby massage →

De stoelmassage is een goed alternatief voor mensen die om welke reden dan ook niet kunnen ontspannen bij het liggen op de buik en/of een massage willen ontvangen maar de kleren willen aan houden.

Lees meer: Stoelmassage →