Power boost treatment (15 min - € 25)

Wat:  Een korte behandeling van 15 min bezorgt u 1, 2, 3 een powerboost.
Eventueel voor een sollicitatie of een belangrijke meeting of als introductie in de wereld van de mannencosmetica, de 4VOO producten, hun gebruik en resultaat.
Uw uitstraling vergroot en u voelt zich aantrekkelijker dan ooit.  En wie succes uitstraalt, krijgt het! 

Resultaat: Een stralende, natuurlijke teint. Tekenen van vermoeidheid zijn onmiddellijk verdwenen. Rimpelvorming wordt voorkomen, ontstaan van pigmentvlekken wordt verminderd.  De huid ziet er gezond en energiek uit.

Solutions by Massage heeft zich gespecialiseerd in huidverzorging voor alle mannen en is zonder twijfel uniek in de Regio Arnhem/Nijmegen.

Als professioneel opgeleide ‘4VOO Skin Coach for Men” staan wij garant voor zichtbaar resultaat. 

Wij maken gebruik van Exclusieve producten van 4VOO

  • Een belangrijke meeting? Een sollicitatie?
  • Tekenen van vermoeidheid? Last van Jetlag?
  • Een doffe, vermoeide of geïrriteerde huid?
  • Een avondje uit en je wil er geweldig uitzien?

de POWER BOOSTER geeft

Maximaal resultaat in een minimum van tijd, met bovendien bruikbare adviezen afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

Elke dag een energieke uitstraling en u boekt succes!

4VOO Distinct Men bevatten geen klassieke crèmes, maar gels en niet-vette fluïdes die onmiddellijk zichtbare en duurzame resultaten geven.

* Deze power booster kan uitstekend gecombineerd worden met een voet massage of een lichaamsmassage voor extra ontspanning en vitaliteit.

1) PRODUCTEN:
voor diverse producten en prijzen van V400 "distinct man" en Manceuticals klik hier!

2) 4VOO "distinct man" en Manceuticals worden UITSLUITEND VERDEELD VIA GESELECTEERDE KANALEN  die hiervoor de nodige kennis hebben verworven. Daarom komt u het best de eerste keer langs voor vrijblijvend advies bij onze massagepraktijk Solutions by Massage.

Hebt u een toch een erg drukke job en geen tijd? neem contact op met onze skincoach; INFO@SOLUTIONSBYMASSAGE.NL of  INFO@KIBUN.NL.

Per kerende mailen wij u het advies, de prijs en betalingsgegevens. Bij ontvangst van de betaling worden de producten u toegestuurd of klaargezet voor afhaling.

3) Eindejaarsactie:(geldig t/m 31-12-2015)

Bij bestelling van een product van 4VOO "distinct man" en Manceuticals een cadeau bon voor een powerboost treatment van 15 min. t.w.v. €25,- kado.